fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda predstavljena u Istanbulu

Turistička ponuda predstavljena u Istanbulu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je u Istanbulu u organizaciji turističkih organizacija Podgorice, Bara, Budve i Tivta.

Turistička organizacija Bara predstavila je medijima i turoperatorima ponudu aktivnog odmora najnovijim spotom, imajući u vidu da Turska kao jedna od veoma popularnih turističkih destinacija ima bogatu ponudu pješčanih plaža i rezorta.

Vršilac dužnosti direktora barske Turističke organizacije, Ivan Kovač, predstavio je sva kulturna i prirodna bogatstva i dodao da se nada dolasku velikog broja gostiju iz Turske, jer Bar nudi adekvatnu ponudu za svačiji budžet.

Promociji su prisustvovala 34 predstavnika najeminentnijih turskih medija, dok su na prezentaciji i B2B radionici učestvovala 102 predstavnika turske turističke privrede.

Barska Turistička organizacija će, prema riječima njenih predstavnika, nastojati da svoju ponudu predstavlja na najbolji mogući način i da shodno Strategiji razvoja turizma Bara otvori što više novih tržišta na zadovoljstvo turističke privrede i svih pojedinaca.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Perović određeno zadržavanje do 72 sata

Podgorica, (MINA) - Direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović je, nakon saslušanja...