fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTO Budva za vikend organizuje besplatnu obuku i bazar

TO Budva za vikend organizuje besplatnu obuku i bazar

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Budve organizovaće u subotu u hotelu Avala besplatnu obuku za zainteresovane privrednike, prvenstveno izdavaoce privatnog smještaja i zaposlene u novim, manjim hotelima sa teritorije buvdanske opštine, pod nazivom Digitalni marketing i storytelling.

Iz TO Budva su najavili da će u nedjelju organizovati jednodnevni bazar u saradnji sa nevladinom organizacijom (NVO) Mojih ruku djelo, na kojem će svi posjetioci moći da kupe autentične crnogorske rukotvorine i degustiraju primorske delicije.

Bazar će, kako je precizirano, biti organizovan na prostoru između hotela Mogren i Avala, od 11 do 16 sati.

„Dvodnevni program će se realizovati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama“, poručili su iz TO i pozvali zainteresovane da se za besplatnu obuku prijave do četvrtka na email: [email protected].

Oni su podsjetili da je Agencija UN za turizam (UNWTO) za ovogodišnji Svjetski dan turizma, koji se obilježava danas, izabrala temu pod nazivom Turizam za inkluzivni rast.

“To nas podsjeća da svaki čovjek, inspirisanim novim idejama, hrabar da prihvati izazove, da postavi i ostvari ciljeve – mijenja svijet. Sposobnost turizma da se brzo obnavlja i nadoknađuje gubitke daje mogućnost svima, a posebno kreativnim pojedincima, da ponovo zakorače sa svijetom i kreiraju bolju budućnost”, navodi se u saopštenju TO.

Direktorka budvanske TO, Maja Liješević, kazala je povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma da su svi pojedinci u Budvi, koji neposredno ili posredno žive od turizma, važan dio te turističke destinacije.

„Samo zahvaljujući dobroj saradnji, razmjeni ideja i mišljenja, razvoju kritične misli i uzajamnoj empatiji, Budva, kao prestižna turistička destinacija, može ići naprijed. Samo zajedno možemo stvoriti ljepše, prijatnije, sigurnije i kvalitetnije okruženje za naše turiste”, poručila je Liješević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije