fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTO Bar i startup Final Find predstavljaju novi alat za unapređenje turističke...

TO Bar i startup Final Find predstavljaju novi alat za unapređenje turističke sezone

Bar, (MINA-BUSINESS) – Barska Turistička organizacija (TO) obezbijediće, u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, predstavnicima lokalne turističke privrede – ugostiteljima i izdavaocima smještaja iz Bara inovativni alat, FinalFind, pomoću kojeg mogu unaprijediti usluge i komunikaciju sa gostima.

Iz TO Bar su kazali da je start up FinalFind, sa kojim su ostvarili eksluzivnu saradnju, razvio u saradnji sa kompanijom Amplitudo istoimeni proizvod, odnosno inovativnu platformu, koja treba da osigura lakše snalaženje turista na različitim turističkim destinacijama, kao i brz i jednostavan pronalazak lokacija.

„To idejno rješenje, čija je sistematska primjena planirana za cijelo crnogorsko primorje, ima za cilj unapređenje poslovanja turističkih preduzeća uopšte. TO Bar, kao pionir projekta u Crnoj Gori, omogućiće njegovu besplatnu upotrebu lokalnim ugostiteljima do kraja naredne godine“, navodi se u saopštenju TO Bar.

FinalFind je, osim u turizmu i ugostiteljstvu, primjenjiv u različitim industrijama, organizaciji događaja, prodaji i izdavanju nekretnina ili službama dostave. FinalFind je svoj prvi uspjeh i veliku primjenu van tržišta Crne Gore našao na Denver Startup Weeku 2023, jednom od najvećih događaja koji u SAD-u okuplja inovatore i preduzetnike već 12 godina zaredom.

Iz TO Bar su naveli da je FinalFind na prošlogodišnjem izdanju, kao jedan od zvaničnih partnera projekta, omogućio lakšu navigaciju učesnika do svih lokacija na kojima se događaj održava, pa je za sedam dana događaja uz pomoć njega ostvareno devet hiljada posjeta 1,3 hiljade jedinstvenih korisnika.

Već u martu će na sličan način biti ostvareno i partnerstvo sa South by SouthWest, godišnjim događajem koji je kombinacija filmskih, interaktivnih medijskih, muzičkih festivala i konferencija koje se održavaju u Ostinu u SAD-u.

Iz TO Bar su najavili da se u narednom periodu planira niz prezentacija kojima će se rješenje uoči predstojeće turističke sezone predstaviti svim budućim i zainteresovanim korisnicima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Radulović: Radimo puteve u svakom kraju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Plav će do kraja avgusta dobiti rekonstruisanu raskrsnicu vrijednu 300 hiljada...
Auto moto savez, AMSCG, stanje na putevima

Putevi suvi