fbpx
6.3 C
Podgorica
December 5, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessThe Chedi Luštica Bay dobitnik 14 nagrada

The Chedi Luštica Bay dobitnik 14 nagrada

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Hotel The Chedi Luštica Bay je, zahvaljujući sadržajima, arhitektonskom rješenju i usluzi koju pruža, osvojio ove godine 14 prestižnih globalnih nagrada u oblasti hotelijerstva.

“The World Luxury Hotel Awards (WLHA), LUXE Global Awards i Haute Grandeur Global Awards su, između ostalih, oni koji su prepoznali nevjerovatan timski napor u uspostavljanju prefinjenih putovanja gostiju unutar holističke destinacije Luštica Bay”, navodi se u saopštenju.

Na taj način je The Chedi na globalnom nivou ponio titulu pobjednika u kategorijama luksuzni primorski hotel i najbolje slikovito okruženje, te je osvojio nagradu za najbolji hotelski tim godine na evropskom nivou.

Generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay, Jan Albers, rekao je da je svako priznanje izuzetno dostignuće za cijeli tim.

“Dok nastojimo da stvorimo smislene veze, naš cilj je da kreiramo mjesto gde se ova magija dešava. Ali šta zapravo pravi razliku? To je tim. Prethodnih godina, posebno u mjesecima niže sezone, usmjerili smo pažnju na razvoj naših talenata. Od treninga do odlaska naših zaposlenih na radno iskustvo u našim sestrinskim hotelima širom svijeta, činimo sve što možemo da stalno napredujemo kada je u pitanju nivo naših usluga. To je ono što čini putovanje”, kazao je Albers.

The Spa hotela The Chedi Luštica Bay ove godine je osvojio tri nagrade – evropsku za najbolji jedinstveni spa centar, najbolji spa centar u Crnoj Gori i globalno najbolji luksuzni destinacijski spa centar.

Restoran The Spot nagrađen je u kategorijama najbolji meni na bazi lokalnih proizvoda na globalnom nivou, najbolji hotelski restoran u Evropi, najbolji glavni kuvar – pobjednik na regionalnom nivou, te najbolji restoran sa autentičnim iskustvom – pobjednik na svjetskom nivou.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije