fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpecijalna ponuda za penzionere i olakšani uslovi plaćanja

Specijalna ponuda za penzionere i olakšani uslovi plaćanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel i Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) potpisali su danas ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojim će svim penzionerima ubuduće biti omogućeni još povoljniji uslovi korišćenja svih telekomunikacionih usluga, kao i olakšan način plaćanja.

Ugovor su u prostorijama Digitalne fabrike M:tela potpisali izvršna direktorica M:tela, Tatjana Mandić i vršilac dužnosti direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić.

Mandić je kazala da ovom saradnjom nastoje da svim penzionerima obezbijede još lakši put do najpovoljnijih telekomunikacionih usluga.

“Od svog osnivanja M:tel je uvijek nastojao da bude prepoznatljiv po prijateljskom odnosu prema svim korisnicima, a naročito prema najstarijoj populaciji. U skladu sa njhovim potrebama, omogućili smo da na brz i efikasan način, bez odlaska u poslovnicu, poštu ili banku, mogu platiti svoje M:tel račune, i to davanjem naloga u nekoj od naših poslovnica”, objasnila je Mandić.

Ona je rekla da, u saradnji sa Fondom PIO, planiraju da nastave projekte edukacije, kako bi unaprijedili znanje penzionera u korišćenju računara.

Aligudić je saopštio da ovim ugovorom proširuju postojeći opseg i oblast usluga koje penzioneri mogu koristiti pod uslovima koji su povoljniji od tržišnih.

On je rekao da Fond PIO vodi računa da pruži pun doprinos unapređenju svih oblasti života penzionera, sprovodeći aktvnosti subvencioniranja odmora i oporavka penzionera, stambene izgradnje i pomoći za socijalno najugroženije korisnike, kao i sufinansiranja nabavke zimnice i dodjele jednokratnih pomoći.

„Skopljeno je preko 390 ugovora o poslovnoj saradnji sa bankama, mikrokreditnim institucijama i drugim pravnim subjektima za nabavku robe i usluga pod povoljnijim uslovima, na odloženo plaćanje, u više rata i bez bilo kakve kamate i žiranata“, dodao je Aligrudić.

On je rekao da današnje potpsivanje ugovora sa kompanijom M:tel penzonerima omogućava da, ukoliko žele, iskoriste povoljne uslove za korišćenje usluga mobilne telefonije, kablovske distributivne mreže koja obuhvata TV, internet i fiksnu telefoniju, kao i kupovinu uređaja iz ponude kompanije.

„Važan segment saradnje će predstavljati besplatna obuka za korišćenje usluga i proizvoda koji su predmet ugovora, a koja će biti organzovana u Podgorici, Ulcinju i na Žabljaku“, rekao je Aligrudić.

On je dodao da svaka aktivnost, koja vodi osnaživanju upotrebe savremenih tehnologija, predstavlja benefit kako za penzionere, tako i za društvo u cjelini.

„Fond će podržati sve projekte i aktvnosti koji doprinose unapređenju života penzionera, u okviru svojih nadležnosti i uz maksimalnu upotrebu raspoloživih kapaciteta“, zaključio je Aligrudić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije