fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za podršku razvoju starih zanata

Raspisan konkurs za podršku razvoju starih zanata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za preduzetništvo i investicije raspisao je danas konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku starih zanata.

“Na ovaj način zanatlije sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji Glavnog grada, koji posluju najmanje jednu godinu, imaju priliku da se prijave i dobiju finansijsku podršku, te dodatno unaprijede svoje poslovanje”, navodi se u saopštenju.

Ovim konkursom, Glavni grad stavlja na raspolaganje 17 hiljada EUR, a maksimalan iznos koji jedan učesnik može dobiti je 1,7 hiljada EUR.

Prijave su otvorene do 29. novembra.

Konkurs se odnosi na pružanje podrške za razvoj starih zanata – kovač, krojač, bačvar, obućar, ključar, pletilac, staklorezac, kožar, tašnar, vitražista, čipkar, izrađivač abažura za lampe, izrađivač korpi, pletilac, izrađivač maski i lutaka, zlatar-juvelir, časovničar, izrađivač muzičkih instrumenata, kamenorezac, stolar, tesar, tiskar, voskar, izrađivač narodne nošnje-terzija, grnčar, graver, izrađivač goblena, keramičar, limar, drvodelja i tokar.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 30 dana od objavljivanja, u zatvorenoj koverti na adresu Glavni grad, Trg nezavisnosti 20, 81000 Podgorica, sa naznakom: Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Glavnog grada Podgorica opredijeljenih za podršku starih zanata.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti svakog radnog dana pozivom na broj telefon 020 625 718 ili putem mejla [email protected]

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije