fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaičević: Bar je mjesto u koje se dolazi i ostaje

Raičević: Bar je mjesto u koje se dolazi i ostaje

Bar, (MINA-BUSINESS) – Bar je danas najbrže rastući grad i mjesto u koje se dolazi i ostaje, saopštio je predsjednik barske opštine, Dušan Raičević.

On je u čestitki povodom Dana Opštine kazao da je Bar grad koji se decenijama stabilno razvija, ali danas svjedoči ozbiljnom investicionom talasu.

“Kapitalni razvojni projekti koje relizuje naša lokalna uprava iz sopstvenih sredstava, rekordni budžetski prihodi Opštine koji su među najvećima u državi, na desetine velikih investicija u oblasti turizma, putne i vodovodne infrastrukture, kulture, sporta i drugih oblasti od značaja za život građana, koje se trenutno relizuju u Baru, samo su potvrda kvaliteta našeg zajedničkog rada i lokalne uprave, ali i cjelokupne zjednice u Baru”, naveo je Raičević.

On je građanima Bara uputio iskrene čestitke sa željom da svi zajednički, snažno, nastave da daju zamah razvoju grada, kao mjestu građanskog i slobodnog društva i života udobnog za sve ljude.

“Slobodarski duh i vertikala očuvanja dostojanstva čovjeka u našem gradu vjekovna je konstanta. Od slavne Tuđemilske bitke, preko narodno-oslobodilačke borbe, pa sve do savremenog doba našeg grada i države. Zato danas Bar jeste mjesto u kojem živimo, ne jedni pored drugih, već jedni sa drugima i jedni za druge”, dodao je Raičević.

Prema njegovim riječima, to daje snagu da vrijedno ugrađuju sve potencijale u viziju dugoročnog i održivog razvoja grada na zdravim osnovama.

“Oslonjeni na slavnu prošlost, čvrsto utemeljeni u sadašnjosti, zagledani smo u budućnost, prosperitet i napredak našeg grada Bara. Zato, dragi sugrađani, uz zahvalnost što i vi činite Bar takvim kakav jeste, još jednom vam srdačno čestitam Dan Opštine”, zaključuje se u čestitki Raičevića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

UP: Tužilac upoznat sa incidentima na stadionu pod Goricom

Podgorica, (MINA) - Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju mjere u cilju utvrđivanja incidenata...