fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrioritet unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca

Prioritet unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Realizacija kapitalnih projekta i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca, biće visoko na agendi rada Vlade, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je čestitao Dan Opštine Danilovgrad njenoj predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Opštine Zoranu Boškoviću, odbornicima i svim građanima.

Krivokapić je, kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose s javnošću, kazao da se, preuzimajući dužnost prvog čovjeka Vlade u uslovima ekonomske i zdravstvene krize, opredijelio da da pun ljudski i profesionalni doprinos daljem jačanju crnogorskog društva.

“S tim u vezi, realizacija kapitalnih projekta i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca, biće visoko na agendi rada Vlade, sa ciljem da sve raspoložive potencijale stavimo u službu razvoja koji će garantovati ekonomski oporavak, napredak i posljedično bolji standard građana“, navodi se u čestitki Krivokapića.

On je naveo da će na tom planu blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima, uz uvjerenje da se zajednički mogu ostvariti zacrtani ciljevi, za dobro svakog građanina Danilovgrada i cijele Crne Gore.

Najčitanije