fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave za EBRD Star Venture program za start up-ove

Prijave za EBRD Star Venture program za start up-ove

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) pozvala je sve visoko potencijalne start up-ove sa Zapadnog Balkana da se do 30. septembra prijave na program Star Venture.

Star Venture program je osmišljen tako da identifikuje start up-ove sa velikim potencijalom i da mobiliše globalne stručnjake koji bi im pomogli da porastu i razviju se većom brzinom.

“Program vodi EBRD, a finansira ga Vlada Luksemburga kroz EBRD program za razvoj malih preduzeća. Program se sprovodi na području Zapadnog Balkana u partnerstvu sa lokalnim akceleratorima”, navodi se na sajtu Digitalizuj.me.

Cilj Programa je da se prepoznaju start up-ovi sa velikim potencijalom i da im se pruži pomoć u fazi skaliranja.

U okviru Programa, koji traje 18 mjeseci, dobija se specijalan program podrške za biznis, koji uključuje tehničku ekspertizu, mentorstvo, finansijske savjete, programe za strateški razvoj biznisa, kao i pristup međunarodnoj mreži klijenata i partnera.

Osim toga, procjenjuje se gdje je biznisu potrebna podrška i gradi se plan iste.

Prijave su otvorene do 30. septembra, a moguće je prijaviti se slanjem mejla na [email protected] i [email protected], sa prijavnim formularom u atačmentu.

Sve informacije o programu mogu se dobiti na linku https://www.ebrd.com/starventure/start-ups.

Najčitanije