fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrekinut postupak u parnici Biljane Knežević protiv Aerodroma

Prekinut postupak u parnici Biljane Knežević protiv Aerodroma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podgorički Osnovni sud donio je danas rješenje kojim je prekinut postupak u parnici Biljane Knežević protiv Aerodroma, do pravosnažnog okončanja postupka koji se vodi pred Osnovnim državnim tužilaštvom.

„Rješenjem ovog suda određen je prekid parničnog postupka u predmetu tužilje Biljane Knežević protiv Aerodroma Crne Gore i umješača na strani tuženog, Petra Radulovića, koji se vodi radi poništaja odluke tuženog o izboru Radulovića na radno mjesto zamjenika direktora“, navodi se u saopštenju Osnovnog suda.

Po izvršenom uvidu u tužilačke spise, sud je utvrdio da je u toku izviđaj u predmetu formiranom protiv R.P. zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave i Đ.D. zbog krivičnog djela falsifikovanje službene isprave.

„Kako se u konkretnom slučaju ispituje vjerodostojnost isprave koja je korišćena kao dokaz o radnom iskustvu prilikom apliciranja za radno mjesto zamjenika izvršnog direktora tuženog, dok je u parničnom postupku tražen poništaj ove odluke, to je sud našao da donošenje odluke u postupku pokrenutom pred nadležnim tužilaštvom predstavlja prethodno pitanje za odlučivanje u parničnom postupku“, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije