fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoziv izdavaocima privatnog i hotelskog smještaja za kreiranje naloga

Poziv izdavaocima privatnog i hotelskog smještaja za kreiranje naloga

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Bar pozvala je predstavnike privatnog i hotelskog smještaja tog grada da pristupe kreiranju naloga, a nakon toga i listinga na sajtu www.bar.travel.

“Potrebno je da budete registrovan izdavaoc smještaja sa važećim rješenjem za izdavanje istog od nadležnog organa”, navodi se u saopštenju.

Iz TO Bar su rekli da je kreiranje naloga jednostavno i lako.

“Registrovani vlasnici smještaja na teritoriji Opštine Bar se mogu obratiti putem mejla ili kontakt forme na sajtu TO Bar www.bar.travel (strana na engleskom https://bar.travel/contact-us/ ili na crnogorskom jeziku https://bar.travel/kontaktirajte-nas/?lang=me) ukoliko žele da se registruju kao autori (izdavaoci smještaja) i objavljivati svoju turističku ponudu na sajtu TO Bar“, navodi se u saopštenju.

Nakon autorizacije od TO Bar, odnosno provjere da li ispunjava uslove da objavljuje svoje smještajne kapacitete na sajtu, korisniku se šalje link za pristup strani zaštićenoj lozinkom na kojoj se može registrovati.

„Nakon registracije sa korisničkim imenom, e-mail adresom i lozinkom, korisnik dobija potvrdu putem mejla da je uspješno registrovan i može se odmah prijaviti i otvoriti svoj kontrolni panel /Dashboard/“, precizira se u saopštenju.

Kada se autor registruje, može pristupiti posebnom dijelu sajta, takozvanom kontrolnom panelu u kom može uređivati svoj profil, pregledati statistiku vezanu za svoje objave (listinge), vidjeti upite za rezervaciju koje preko sajta šalju posjetioci za njegove objave/listinge i kreirati nove listinge.

“Imajući u vidu značaj ove promocije, želimo da se prijavite u što većem broju, kao i da podstaknemo sve izdavaoce koji nisu registrovani da to i učine, kako bi bili u mogućnosti da istaknu svoju ponudu na našoj web stranici”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije