fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPosvećenost korisnicima strateški put M:tel-a

Posvećenost korisnicima strateški put M:tel-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – M:tel je apsolutni lider u mobilnoj telefoniji, kablovskoj televiziji i segmentu Interneta, a posvećenost korisnicima će i dalje biti strateški put te kompanije, poručila je njena izvršna direktorica, Tatjana Mandić.

„Zna se koga korisnici biraju – upravo kompaniju M:tel, a to dokazuje i posljednji izvještaj nadležne Agencije za telekomunikacije i poštansku djelatnost da je M:tel apsolutni lider u svim kategorijama: i dalje mobilnoj telefoniji i to sa rekordnih skoro 38 odsto tržišnog učešća, u kablovskoj televiziji sa blizu 39 odsto i od avgusta u segmentu Interneta sa skoro 43 odsto tržišnog učešća“, navela je Mandić.

Ona je, prilikom uručenja ključeva automobila Renault Capture Mileni Šćepanović iz Kolašina, u okviru nagradne igre, zahvalila svim njihovim korisnicima na 15-godišnjem povjerenju koje nam pružaju.

„U ime M:tel-a ističem da će posvećenost korisnicima, kao i crnogorskom društvu u cjelini, i dalje biti naš strateški put, kao i proteklih 15 godina poslovanja“ rekla je Mandić.

Ona je poručila Šćepanović da automobil zdravo i srećno koristi i da ostane uvijek zadovoljna korisnica M:tel mreže.

Šćepanović je čestitala M:tel-u 15 godina uspješnog poslovanja uz želju da uvijek ostanu na vrhu.

„Bila sam pripejd korisnik od samog početka rada M:tel-a, a potom sam prešla na postpejd ugovor i uvijek plaćam račune na vrijeme. Zahvaljujem na ovoj vrijednoj nagradi. Mnogo sam srećna i hvala vam na tome“, navela je Šćepanović.

PR menadžerka M:tel -a, Ana Martinović, podsjetila je da je tokom protekla četiri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, osam dobitnika iz različitih gradova Crne Gore osvojilo telefon Realme GT Master Edition 6/128 GB, a da glavna premija automobil Renault Capture odlazi dobitnici iz Kolašina.

„Nastavićemo s lijepim iznenadjenjima za naše korisnike, a sigurno neće nedostajati poklona“, rekla je Martinović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije