fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPortonovi priprema brojne događaje u susret praznicima

Portonovi priprema brojne događaje u susret praznicima

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Portonovi će u periodu od 3. decembra do 8. januara organizovati brojne događaje u susret praznicima, od koncerata do prazničnog bazara i kreativnih radionica za najmlađe.

“Bliži se sezona praznika i idealno je vrijeme da razmislite gdje ćete ih provesti sa svojim najmilijima. Upravo to je idealan period da pobjegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Ukoliko se odlučite za takav bijeg od stvarnosti, Portonovi će biti savršena adresa za vas”, poručili su iz kompanije.

Portonovi će od 3. decembra do 8. januara postati, kako su kazali, pravo naselje iz bajke – mjesto posebne magije u kojem će zimske noći obasjati svjetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svjetlosti i muzike.

“Raznovrsni događaji za sve generacije, praznični bazar sa najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povjetarcem, napraviće idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su najavili da posjetioce očekuju i koncerti regionalih zvijezda, domaćih bendova i DJ-eva, dok će se nakon programa zabava nastaviti u lokalima, uz specijalitete različitih internacionalnih kuhinja, arome iz najrazličitijih krajeva svijeta, egzotične koktele, šampanjac i dobru muziku.

“Jedan od događaja koji sigurno ne smije propustiti je Magični šou – light, laser & music show, dramatična instalacija koja će od 14. do 18. decembra osvijetliti noćno nebo iznad rizorta”, saopštili su iz Portonovog.

Oni su pozvali zainteresovane da ih za informacije o događajima kontaktiraju na email [email protected], a za specijalne ponude i rezervacije smještaja na [email protected] ili pozivom na broj +382 67 177 444.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije