fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPočelo rušenje budvanskih otvorenih diskoteka

Počelo rušenje budvanskih otvorenih diskoteka

Budva, (MINA-BUSINESS) – Vlasnici diskoteke Trocadero počeli su rušenje tog privremenog objekta, čime, nakon 27 godina, najpopularnija otvorena diskoteka više neće postojati na budvanskom šetalištu.

Javno preduzeće Morsko dobro obavijestilo je zakupce šest popularnih diskoteka na dijelu budvanskog šetališta kod gradske Pošte da te privremene objekte poruše najkasnije do 20. oktobra, jer će u suprotnom aktivirati bankarsku garanciju i angažovati službu koja će to učiniti, pišu Vijesti.

Direktor Morskog dobra, Predrag Jelušić, kazao je Vijestima da su zakupci priložili garanciju od 20 hiljada EUR po objektu, što je ukupno 120 hiljada, da će do utvrđenog roka ukloniti privremene objekte koji su godinama tu postojali.

Diskoteke Trocadero, Paris, Ambiente, Raffaelo i Miami i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji, ove godine su bili u Planu privremenih objekata označeni kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni do 31. oktobra.

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od ove do 2023. godine, koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turzma, za 20-ak privremenih objekata data je dozvola da rade ovog ljeta, iako se tome protivila Opština Budva.

Najčitanije