fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoboljšati infrastrukturu na Savinom kuku

Poboljšati infrastrukturu na Savinom kuku

Žabljak, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Opštine Žabljak, Veselin Vukićević, saopštio je da očekuje da infrastruktura na skijalištu Savin kuk, koja je bezbjedna i ispitana, bude zamijenjena.

“Nakon što je spajanjem skijališta Kolašin postao moderan ski-centar, značajan ne samo za Crnu Goru već i za region, očekujemo da i Žabljak dođe na red i da infrasktruktura na skijalištu koja je bezbjedna i ispitana bude zamijenjena”, rekao je Vukićević u Jutarnjem programu TVCG.

On je dodao da tome treba da doprinesu i država i lokalna samouprava.

“U toku je i ovdje gradnja više hotela i to očekujemo da u narednih godinu do dvije i nas stavi na tu listu. Jer i u ovim uslovima, kada nijesmo konkurentni što se tiče infrastrukturnih sadržaja, kada su u pitanju žičare, ljudi dolaze, i to govori koliko je bitno da i država i mi sa lokalnog nivoa učinimo sve da dođe do realizacije tih projekata”, kazao je Vukićević, prenosi portal RTCG.

On je dodao da je na Žabljaku ove zime dovoljno snijega i da su svi mogli da dođu lako i bezbjedno.

“Na Žabljaku je tokom novogodišnjih praznika popunjenost kapaciteta iznosila 90 odsto, i hotelskih sadržaja i privatnog smještaja. Isto je bilo i tokom januara”, kazao je Vukićević i dodao da na Žabljaku i oni koji nijesu za skijanje i zimske sportove mogu da provedu dan u šetnji.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije