fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPlantaže prodaju nepokretnost od 4,9 miliona EUR

Plantaže prodaju nepokretnost od 4,9 miliona EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Plantaže objavila je javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju nepokretnosti u Podgorici, sa najnižom početnom cijenom od 4,9 miliona EUR.

Predmet prodaje je zemljište površine 35,1 hiljadu kvadratnih metara u Donjoj Gorici, a rok za uplatu kupoprodajne cijene je 60 dana od zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Pravo učešća imaju građani i preduzeća koji ispunjavaju zakonske uslove za sticanje nepokretne imovine u Crnoj Gori.

Građani koji budu učestvovali na javnom pozivu dužni su da u ponudi navedu prezime, ime i ime jednog roditelja, adresu, jedinstveni matični broj i potpis, broj telefona, kao i e-mail adresu, broj lične karte ili putne isprave (pasoša).

Preduzeća su dužna da navedu naziv i sjedište, rješenje o registraciji, rješenje za PIB i PDV, broj telefona, kao i e-mail adresu.

Rok za dostavljanje ponuda je 10. mart, do deset sati, a njihovo otvaranje biće obavljeno istog dana u 13 sati, u upravnoj zgradi Plantaža.

Ponude se mogu dostavljati na adresu Plantaža, Put Radomira Ivanovića br.2, Podgorica.

“Uz ponudu je potrebno dostaviti bankarsku garanciju ili dokaz o položenom jemstvu na žiro račun prodavca, u iznosu od dva odsto od najniže početne cijene, jer u protivnom ona neće biti razmatrana. Prodavac zadržava pravo da obustavi postupak prodaje, najkasnije tri dana prije javnog otvaranja ponuda”, navodi se u pozivu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

branislav nenezić sd

Nenezić: Bar uvijek bio nosilac socijaldemokratske ideje

Podgorica, (MINA) - Bar je uvijek bio nosilac socijaldemokratske ideje u Crnoj Gori, poručio...