fbpx
26.8 C
Podgorica
August 9, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessPKCG na prvoj regionalnoj konferenciji Poslovnog dnevnika

PKCG na prvoj regionalnoj konferenciji Poslovnog dnevnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komore Crne Gore (PKCG) učestvovala je na prvoj regionalnoj konferenciji u organizaciji hrvatskog Poslovnog dnevnika pod nazivom Bez predrasuda, samo biznis, održanoj u Beogradu.

PKCG je predstavljao savjetnik predsjednice Dragoljub Bulatović.

Konferencija je okupila predstavnike privrednih komora susjednih zemalja – Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Sjeverne Makedonije – koji su diskutovali na teme intelektualnog kapitala, korišćenja mogućnosti zajedničkog tržišta, kao i uticaja nove digitalne ere na privredne tokove.

“Pored toga, bilo je riječi o očekivanim novim ulaganjima u okviru regionalnih ekonomija, uticaju politike na biznis, te značaju tržišta Evropske unije za ekonomije zemalja Zapadnog Balkana”, navodi se u saopštenju PKCG.

Bulatović iz crnogorske Privredne komore imao je vidljivo učešće u okviru diskusije Jačanje zajedničke poslovne suradnje – nove prilike, prepreke.

Panelisti su ocijenili da je ovaj format saradnje i dijaloga ispunio početna očekivanja, i da treba biti nastavljen u budućnosti, čemu će i Privredna komora Crne Gore doprinositi, u skladu sa potrebama i prioritetima ekonomske i privredne saradnje kojoj je posvećena.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U srijedu isključenja u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu će bez napajanja električnom energijom ostati:  Podgorica - u...