fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPKCG i privredna delegacija na Expo Dubai 2020

PKCG i privredna delegacija na Expo Dubai 2020

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG) predvodi crnogorsku privrednu delegaciju koja je danas počela poslovne susrete na svjetskoj izložbi Expo Dubai 2020.

“Predsjednica PKCG Nina Drakić sa saradnicima prvo je obišla Paviljon Crne Gore u okviru ove velike međunarodne poslovne izložbe, a potom su odvojeni susreti upriličeni na štandovima Saudijske Arabije i Luksemburga”, navodi se u saopštenju PKCG.

foto: PKCG

Planirane aktivnosti nastavljaju se poslije podne kroz obilježavanje Nacionalnog dana Crne Gore na sajmu Expo Dubai 2020.

Paviljon Crne Gore smješten je na uglu dvije promenade, u okviru tematskog distrikta Održivost. Sam Expo 2020 prostor obuhvata još dvije pod teme Mobilnost i Mogućnost.

foto: PKCG

Centralni dio Paviljona zauzima instalacija koja je inspirisana netaknutom prirodom i šumama, naročito Biogradskom gorom, a okružena je sadržajima koji dočaravaju najzanimljivije činjenice o Crnoj Gori.

Expo 2020 je počeo u oktobru prošle godine i traje do kraja marta. Svi koji budu u prilici da posjete crnogorski Paviljon moći će da osjete duh Crne Gore kroz interaktivne sadržaje i komunikaciju sa domaćinima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije