fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvorene prijave za program edukacija IPC Tehnopolis za ovu godinu

Otvorene prijave za program edukacija IPC Tehnopolis za ovu godinu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Investiciono preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis će, nakon niza uspješno realizovanih obuka u prethodnom periodu, u predstojećem ciklusu programa edukacija organizovati osam obuka koje su namjenjene djeci i odraslima.

„U ovoj godini planirana je organizacija obuka za odrasle čije su teme: digitalni marketing, dizajn i štampa, finansije za nefinansijere i upravljanje rizicima, dok su najmlađima namijenje obuke na teme: robotika i kodiranje i 3D štampa i modelovanje“, navodi se u saopštenju.

Obuke će se, kako se dodaje, realizovati u periodu od aprila do decembra.

„Cilj obuka za odrasle je da polaznici steknu znanja kako bi usavršili svoje profesionalne vještine i pronašli zaposlenje, realizovali poslovne ideje i započeli sopstveni biznis ili unaprijedili postojeći“, rekli su iz IPC Tehnopolisa.

Poseban segment programa edukacija je posvećen djeci i mladima i to uzrasta od pet do 17 godina, koje će se organizovati u saradnji sa osnovnim i srednjim školama, koji kroz rad sa robotima i 3D štampačima, uz dizajn, izradu i programiranje razvijaju osnovne STEM vještine (set vještina koje se tiču inženjeringa, tehnologije i nauke).

Takođe, uče se i brojnim vještinama kao što su kreativnost, kritičko razmišljanje, timski rad i komunikacija.

Broj mjesta za obuke za odrasle je ograničen, a svi zainteresovani mogu poslati svoj CV uz motivaciono pismo na mail [email protected].

„Prilikom slanja prijave potrebno je da kandidati navedu svoje ime i prezime, broj telefona, kao i obuku za koju se prijavljuju. Detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu IPC Tehnopolis www.tehnopolis.me ili na društvenim mrežama“, navodi se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije