fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvoren turistički info punkt na Aerodromu Tivat

Otvoren turistički info punkt na Aerodromu Tivat

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Tivat u saradnji sa tom Opštinom, ove godine je prvi put otvorila turistički informativni punkt na Aerodromu Tivat.

Punkt, koji je počeo da radi danas, radiće šest dana u sedmici.

Na info punktu, pored turističkih informacija o Tivtu i Crnoj Gori, gosti će biti u prilici da se upoznaju i sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, informacijama o besplatnom PCR testiranju, sa vodičem kroz sigurnosno–zdravstvene protokole.

Na punktu će, kako je saopšteno iz Opštine Tivat i lokalne TO, zainteresovani putnici i gosti dobijati i informacije o korišćenju usluga taksi prevoza.

Zalaganjem opštinskih sekretarijata za inspekcijske i komunalne poslove i za privredu, Komunalnog i preduzeća Parking servis, ove je godine uspostavljen red u pružanju te usluge.

Predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović, kazao je da je ružna slika stalne gužve ispred dolaznog terminala Aerodroma Tivat zamijenjena urednim info punktom, na kojem gost može dobiti sve informacije, pa i one o uslugama taksi prevoza.

On je naveo da je važan prvi utisak koji gost stiče po slijetanju u Tivat.

Posjetioci kojima je potrebna usluga taksi prevoza posebno trasiranom putanjom odlaze do dijela parkirališta na kojem su smještena taksi vozila.

Na istom mjestu postavljena je info tabla sa jasno istaknutim cjenovnikom taksi usluga kako bi putnici imalu uvid u cijene i kako bi se izbjegle zloupotrebe ove vrste.

Sekretarka za inspekcijski i komunalni nadzor u Opštini Tivat, Jelena Šćekić, kazala je da u koordinaciji sa policijom, Graničnom policijom i upravom Aerodroma Tivat, čine sve da prostor ispred dolaznog terminala bude uređen.

“Goste ne sačekuju brojni pružaoci različitih usluga, već je za svaku djelatnost obezbjeđen poseban prostor. Tako je određeni dio parkirališta predviđen za autobuse i turističke agencije”, rekla je Šćekić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije