fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtvoren hotel Falkensteiner Montenegro

Otvoren hotel Falkensteiner Montenegro

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hotel Falkensteiner Montenegro, nekadašnji hotel Queen of Montenegro, koji posluje u okviru hotelske grupe Falkensteiner Hotels & Residences otvoren je početkom maja nakon kompletnog renoviranja.

Iz hotelske grupe iz Južnog Tirola su saopštili da su, sa hotelom Montenegro, koji je ponovo otvoren pod brendom Falkensteiner, dodatno proširili svoje prisustvo u jugoistočnoj Evropi.

Izvršni direktor FMTG-a, Otmar Mihaeler, kazao je da je Crna Gora do nedavno još bila tajna, što se brzo promijenilo u posljednje dvije godine.

„Odlučili smo da preuzmemo hotel Montenegro jer je to nova destinacija u trendu koja ima mnogo toga da ponudi, a s druge strane, jer znamo da sve više ljudi želi da provede svoj odmor na određenom nivou. Mogućnosti za tako nešto u Crnoj Gori trenutno su ograničene“, kazao je Mihaeler.

On je dodao da svako ko rezerviše Falkensteiner hotel zna da će imati uobičajeni standard.

„Na taj način možemo da postignemo rezultate i na ovoj destinaciji“, dodao je Mihaeler.

Iz kompanije su kazali da Crna Gora svake godine postiže sve bolje rezultate u turizmu, kako zbog brojnih peščanih plaža, šarmantnih primorskih gradova, impresivnih planinskih masiva, tako i zbog svog prepoznatljivog mediteranskog duha.

„Falkensteiner Hotel Montenegro, upravo renovirani hotel sa četiri zvjezdice smješten je iznad slikovite bečićke plaže, a svoje goste će oduševiti kako privatnom šljunkovitom plažom u neposrednoj blizini hotela, tako i svojim novim sobama i apartmanima. Hotel raspolaže sa 236 soba i apartmana od kojih svaka ima balkon sa pogledom na more ili planine“, rekli su iz grupacije.

Za aktivne goste, posebno se ističe raznolika ponuda sportova na vodi. Takođe, kako su dodali, hotelska plaža na samo 200 metara od hotela učiniće da svaki gost poželi da iskusi malo aktivniji odmor.

„Od ove godine, pored već čuvene hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će gostima predstaviti i novo uređenje vrta sa novim spoljašnjim bazenom. Panoramski bazen sa velikom terasom za sunčanje nudi idealne uslove za osvježenje tokom toplih ljetnjih dana u kombinaciji sa odličnim pogledom“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije