fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOrganizuju Ski opening vikend na Žabljaku

Organizuju Ski opening vikend na Žabljaku

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovaće u subotu i nedjelju, povodom zvaničnog otvaranja zimske sezone, Ski opening vikend na Žabljaku.

Iz NTO su kazali da će u subotu posjetioci Žabljaka moći će da uživaju u besplatnom cjelodnevnom programu na skijalištu Savin kuk i gradskom trgu.

„Za najmlađe su obezbijeđeni instruktori skijanja, animator, sanke, karte za avanturistički park i zabavne igre. Program aktivnosti za odrasle podrazumijeva besplatan ski pas, karte za avanturistički park i šetnju na krpljama“, navodi se u saopštenju NTO.

Oni su dodali da će u zabavnom dijelu programa u ski centru Savink kuk, od deset sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, nastupiti DJ Mr Jools, mažoretke, uz besplatno piće i pripremu i degustaciju kačamaka.

Iz NTO su kazali da se od 16 sati do 20 sati zabavni program nastavlja na Trgu Durmitorskih ratnika, gdje će biti održan koncert grupe Senkina đeca, uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje lampica na jelki na gradskom trgu i vatromet.

„U nedjelju sve posjetioce ski centra Savin kuk očekuje 50 odsto popusta na cijene ski pasa“, rekli su iz NTO.

Oni su dodali da oba dana vikenda NTO organizuje besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane, a mjesta je moguće rezervisati do četvrtka, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300.

Polazak iz Podgorice u subotu je planiran u osam sati ispred hotela Podgorica, a povratak u 16 sati sa Savinog kuka ili 20 sati sa Trga Durmitorskih ratnika. Obezbijeđen je i prevoz sa skijališta do trga u 15 sati i 30 minuta.

Polazak iz Podgorice u nedjelju planiran je u osam sati ispred hotela Podgorica, a povratak sa skijališta Savin kuk u 16 sati.

NTO će, nakon Žabljaka, organizovati sličan ski opening događaj i u Kolašinu.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije