fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOnline prijavom do kredita

Online prijavom do kredita

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka je unaprijedila digitalnu ponudu uslugom podnošenja zahtjeva za kredit online putem, preko veb sajta banke, uz automatski odgovor o podnesenom zahtjevu.

Iz banke su saopštili da akcija, koja će trajati naredna tri mjeseca, omogućava klijentima da u toku promo perioda apliciraju za Addiko webKredit do 30 hiljada EUR bez troškova obrade.

“Pored jednostavnosti podnošenja zahtjeva bez dokumentacije i iz udobnosti doma, brz, moderan i jednostavan proces podrazumijeva i dobijanje preliminarne odluke u najkraćem roku”, kazali su iz banke.

Ukoliko klijenti iskoriste promo period od tri mjeseca, isti mogu dobiti i bez naknade za obradu.

Ponuda se odnosi na webKredit i važi za klijente svih banaka.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, saopštio je da su na taj način klijentima omogućili da izaberu još lakši, brži i ugodniji put do gotovine, pogotovo u vrelim ljetnim mjesecima kada se želi izbjeći nepotreban odlazak u banku.

“Korisnici naših digitalnih usluga imaju praktično već odobren webKredit odmah nakon unosa podataka na veb sajtu banke, a do isplate ih dijeli samo nekoliko jednostavnih koraka. Unos zahtjeva je krajnje brz i jednostavan i mogu ga podnijeti i oni koji nijesu klijenti Addiko banke”, objasnio je Radulović.

Kako je rekao, do iznosa kredita od pet hiljada EUR nije obavezan ni prenos zarade, a tokom prva tri mjeseca banka je omogućila i dodatan benefit korisnicima webKredita.

Podstičući upotrebu digitalnih kanala i odgovorno upravljanje ličnim finansijama Addiko banka je, prema riječima njenih predstavnika, uslugom on line apliciranja za kredit ponovo pokazala istrajnost na putu pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva, stalno tragajući za novim digitalnim rješenjima.

Dodatne informacije se nalaze na veb sajtu https:// webkredit.addiko.me/.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije