fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOdabrali preduzeća kojima će pokloniti prostor za oglašavanje

Odabrali preduzeća kojima će pokloniti prostor za oglašavanje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka je, nakon uspješnog konkursa i procesa selekcije, odabrala 20 preduzeća kojima će pokloniti prostor za oglašavanje kroz projekat Okvir pomoći, u saradnji sa kompanijama Visa, Vijesti i Metropolis Media.

Iz banke su saopštili da su se mikro i mala preduzeća u velikom broju odazvala pozivu za učešće u projektu, pa se na konkurs prijavilo njih 80 iz Crne Gore, što je potvrda da NLB dobro osluškuje potrebe privrednika, preduzetnika i preduzetnica, u izazovnom trenutku.

Kriterijumi za izbor preduzeća, između ostalih, bili su spremnost za prilagođavanje izmijenjenim uslovima poslovanja, te lokalno djelovanje preduzeća i pozitivan uticaj njihovog rada na lokalnu zajednicu.

Glavni izvršni direktor NLB banke, Martin Leberle, rekao je da je Crna Gora zemlja preduzetnika i preduzetnica koji znaju da prepoznaju dobru priliku.

„Upravo su zbog toga profesionalci i uspješni poslovni ljudi u fokusu banke. Ti klijenti predstavljaju uspješnu budućnost naše zemlje, a njihovi poslovni modeli stvaraju uslove za nova zapošljavanja koja su potrebna“, kazao je Leberle.

Banka će, pored besplatnog prostora za reklamu preduzeća u periodu između 15. jula i 15. septembra, odabranim firmama obezbijediti godišnju članarinu za NLB Visa Biznis karticu, kao i mogućnost besplatne implementacije E-commerce servisa uz pružanje tehničke podrške za izradu web sajta i online prodavnice.

Preduzeća koja će dobiti podršku kroz projekat birana su iz različitih djelatnosti i različitih krajeva Crne Gore. NLB se, kako tvrde njeni predstavnici, raduje uspješnoj saradnji kroz koju će mikro i malim crnogorskim preduzećima pružiti podršku na putu ka oporavku od krize izazvane epidemijom koronavirusa i to kroz besplatno oglašavanje.

Među odabranim preduzećima su Enterijer dizajn studio iz Bara, Euroluks iz Berana, Sunbeds i Crown iz Bijelog Polja, Radona Trade iz Budve, Jawel Crna Gora iz Danilovgrada, Fortex i Jolly commerce, Rai M i Nino design iz Nikšića, Tref I iz Petnjice, Remid Vis, Porta Aperta, Montvet, Obodsko slovo, Sincommerce, PZU Holos, Shimmpo i Montenegrina Capital Investments iz Podgorice i Rotor iz Tivta.

Svim preduzećima koja su se prijavila na konkurs, NLB banka poklanja besplatnu 12-mjesečnu članarinu za NLB Visa Biznis karticu.

Cilj banke koja se pridružila inicijativi NLB Grupe za realizaciju projekta je da uz stalnu podršku i finansijsko mentorstvo klijentima omogući da prevaziđu teškoće u poslovanju, ali i da društvo prepozna i više cijeni ponudu proizvoda i usluga domaćih proizvođača i preduzetnika.

„Putem Okvira pomoći svim građanima biće omogućeno da se informišu o lokalnim preduzećima i proizvodima i uslugama koje nude, ali i da daju svoj doprinos projektu“, navodi se u saopštenju.

Kompanija Visa obezbijedila je da od svake transakcije obavljene NLB Visa karticom, do 15. septembra, dio transakcije odlazi u fond za oglašavanje za mikro i mala preduzeća posredstvom Okvira pomoći.

Najčitanije

suncano, vremenska prognoza

U Crnoj Gori sjutra sunčano

Podgorica, (MINA) - U Crnoj Gori sjura će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura...