fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeObogatili ponudu uz saradnju sa IRF-om

Obogatili ponudu uz saradnju sa IRF-om

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Copacabana Montenegro, koja se bavi turizmom i uvozom robe iz inostranstva za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, trenutno ima 40 radnika, a u saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom (IRF) obogatila je svoju ponudu.

Predsjednik kompanije Copacabana Montenegro, koja je osnovana 2014. godine, Prelja Škrelja, kazao je da im je novac koji su dobili od IRF-a puno pomogao.

“Pomogao nam je iz razloga što smo imali manji plažni bar. Bio je nepraktičan i nijesmo mogli da zaposlimo više ljudi. Sada konobari, bez ikakve smetnje, mogu brže da usluže gosta, što nam je cilj”, rekao je Škrelja za Mediabiro.

Pametnim ulaganjem nađeno je rješenje za velike namete i sezonu su dočekali spremno.

“Bez IRF-a ne bi mogli da opstanemo. Pomogao nam je 2020. i prošle godine sa po 100 hiljada EUR. To je lijepa stvar koja svakom privredniku u turizmu daje vjetar u leđa i oni su prepoznali da je turizam danas nešto što je najprofitabilnije”, rekao je Škrelja.

Osim povoljnih kamata, za Škrelju je presudan bio i susretljiv odnos, koji Fond godinama njeguje prema privrednicima.

Iako se bliži početak postsezone i tek treba da sumiraju utiske, uspješni preduzetnici već planiraju nova ulaganja. Ključ odgovornog poslovanja leži u jasnim vizijama, kojima će se, smatraju u Copacabana Montenegru, i ovoga puta pridružiti pouzdan partner.

“Nadamo se da će bilans da bude sve bolji i da će IRF, kao i do sada, izaći u susret za nove projekte koje planiramo. Predviđamo još 12 kućica i bazen. To nas raduje i dalje podstiče da investiramo dalje, jer bez investicija nema ništa”, ocijenio je Škrelja.

On je zahvalio IRF-u na razumijevanju i pomoći koju su im pružili, kao i stručnjacima i menadžmentu koji su radili na tom predmetu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije