fbpx
NaslovnicaMINA BusinessObjavili četvrto izdanje biltena IPARD za tebe

Objavili četvrto izdanje biltena IPARD za tebe

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, objavilo je četvrto izdanje elektronskog biltena IPARD za tebe.

IPARD za tebe je bilten nastao sa namjerom IPARD Upravljačkog tijela Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, da sve zainteresovane strane, direktno ili indirektno uključene u sprovođenje IPARD programa, informiše o aktuelnostima, događajima, kao i objavljenim javnim pozivima.

„U svakom od objavljenih izdanja biltena, upoznajete se sa nekim od korisnika IPARD podrške kroz dio uspješnih priča. Naši uspješni poljoprivredni proizvođači prenose svoje iskustvo i govore o tome koliko je IPARD podrška bila značajna za dalji razvoj i unapređenje njihovog gazdinstva“, navodi se u saopštenju.

Četvrto izdanje biltena može se pogledati na linku https://www.gov.me/clanak/bilten-ipard-za-tebe-broj-4-oktobar-septembar-2023

IPARD je pretpristupni program Evropske unije (EU) za ruralni razvoj i ima za cilj pripremu poljoprivrednog sektora zemlje kandidata za članstvo u Uniji i za bolje i uspješnije korišćenje značajno većih fondova koji će biti na raspolaganju crnogorskoj poljoprivredi kada zemlja postane punopravna članica.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije