fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovogodišnja ponuda za pripejd korisnike

Novogodišnja ponuda za pripejd korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom pripremio je za pripejd korisnike posebne povoljnosti povodom predstojećih praznika.

„U okviru promotivnog perioda, koji traje do 31. januara naredne godine, sve jednokratne Monster opcije donose dvostruko više gigabajta, poziva i poruka“, navodi se u saopštenju.

Na primjer, 15-odnevna opcija Internet Monster donosi 20 gigabajta (GB) interneta noću od 20 sati do osam sati i dodatnih četiri GB danju od osam do 20 sati, po cijeni od 3,9 EUR.

„Tu je i vikend opcija koja donosi deset GB interneta po cijeni od 95 centi, a korisnicima omogućava opušteno surfovanje tokom vikenda“, dodaje se u saopštenju.

Takođe, tu je i popularna opcija “20x više” koja omogućava 20 puta više kredita, u odnosu na cijenu opcije, koji korisnici mogu iskoristiti za pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori i internet u trajanju od sedam dana.

„Novi korisnici ovu opciju mogu kupiti po cijeni 1,5 EUR i dobijaju 30 EUR koje mogu koristiti za pozive i poruke ka svim mrežama i internet“, rekli su iz Telekoma.

Pored navedenih povoljnosti, novi pripejd korisnici imaju mogućnost besplatne aktivacije Bild promo opcije koja omogućava šest mjeseci besplatne komunikacije sa omiljenim brojem iz bilo koje mreže i jedan GB interneta svakog mjeseca.

„Osim povoljnosti za pripejd korisnike, Telekom je povodom novogodišnjih praznika pripremio i posebnu ponudu za nove postpejd korisnike – Max i Magenta, fiksne telefonije, fiksnog interneta i Extra TV-a“, navodi se u saopštenju.

vi novi korisnici na poklon dobijaju 100 GB interneta, hiljadu minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na postpejd broju i besplatnu godišnju roming kartu u VIP mreži, zatim hiljadu minuta ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na fiksnom broju i besplatan HBO paket na Extra TV-u.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije