fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNovo razdoblje modernizacije i prosperiteta

Novo razdoblje modernizacije i prosperiteta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Uz partnersku saradnju sa Vladom i domaćinsko upravljanje raspoloživim resursima, dolazi novo razdoblje modernizacije i prosperiteta, koje je u interesu svih građanki i građana Zete, saopštio je premijer Dritan Abazović.

On je u čestitki povodom 8. februara, Dana opštine Zeta kazao da vjeruje da je strateška okrenutost državne administracije stvaranju ekološki održivog društva, diversifikaciji privrede, realizaciji infrastrukturnih projekata i obogaćivanju turističke ponude, komplementarna viziji daljeg razvoja Opštine Zeta.

“U želji da na temeljima zajedničkog rada i mjerljivih rezultata potvrdimo da je Crna Gora na pravom putu, a građanke i građani Zete osjete ekonomski i sveukupni boljitak, još jednom, najsrdačnije vam čestitam Dan opštine”, rekao je Abazović.

Abazović je čestitku uputio predsjedniku Opštine Mihailu Asanoviću, predsjedniku Skupštine opštine Luki Krstoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Zete, sa željom da u narednom periodu svjedočimo ubrzanom napretku Zete.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije