fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNeograničeni internet u Telenoru

Neograničeni internet u Telenoru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor, u okviru praznične ponude koja je dostupna od 30. novembra, svim korisnicima nudi neograničen internet i mogućnost kupovine telefona po sniženim cijenama.

„Na taj način Telenor omogućava korisnicima da uz najbolju mrežu i neograničen protok podataka, uče, rade, i uživaju u svim digitalnim servisima iz bogate ponude“, navodi se u saopštenju.

Iz Telenora su objasnili da svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenor mreže koji potpišu ugovor na 24 mjeseca uz Play Plus 4 ili neki od Total paketa, dobiće i dodatak Neograničeni internet u trajanju od tri do 24 mjeseca. Količina besplatnog interneta zavisi od tarifnog paketa, pa korisnici mogu dobiti i do 200 besplatnih gigabajta po najvećoj brzini.

“Korisnici koji potpišu ugovor uz PLAY Plus 4, Total 5 ili Total 10 pakete, dobiće dodatnih 30 gigabajta (GB) interneta svaki mjesec u trajanju od tri, 12, ili 24 mjeseca, a korisnici tarifnih paketa Total 50 i Total 100, dobijaju dodatnih 100, odnosno 200 GB interneta u trajanju od 24 mjeseca”, rekli su iz Telenora.

Nakon potrošenih gigabajta iz dodatka ‘neograničeni internet’ po maksimalnoj brzini, korisnici će moći nesmetano da pristupaju internetu po brzini do dva megabita po sekundi (Mbps).

Telenor mreža je dobila prestižno priznanje Best in Test od međunarodne kompanije Umlaut, koja je sprovela nezavisno i uporedno mjerenje kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori za najbolji rezultat u ukupnim performansama i u kategoriji pokrivenosti mobilnim internetom.

Telenor je pripremio i dodatno iznenađenje u okviru novogodišnje kampanje. Postpejd korisnicima koji odluče da kupe telefon na rate imaće dodatni popust i do 150 EUR u toku trajanja kampanje, a korisnicima je na raspolaganju veliki izbor modela renomiranih proizvođača, među kojima su i najnoviji modeli iPhone 12 serije.

Novogodišnja kampanja traje do 31. januara naredne godine.

Najčitanije