fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNastavak promotivnih aktivnosti u Kini

Nastavak promotivnih aktivnosti u Kini

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) nastavlja sa promotivnim aktivnostima na kineskom tržištu u okviru kampanje pod nazivom Wild Soul of Europe – Slow Adventure.

Iz NTO je sa opšteno da se kampanja Wild Soul of Europe realizuje u okviru projekta udruženog marketinga Evropske komisije za putovanja (ETC), u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije, a planirana je realizacija promotivnih aktivnosti u SAD-u, Kanadi i Kini.

U okviru promotivnih aktivnosti u Kini, u periodu od 28. januara do 10. februara, u saradnji sa platformom Sina Weibo i internet platformom Weibo, planirana je promocija Crne Gore i Srbije u vidu digitalnog banera.

“Digitalni baneri su postavljeni na 14 glavnih metro stanica u Pekingu koje, između ostalih, obuhvataju glavne stanice u centru grada, željezničku i stanicu na glavnom aerodromu”, navodi se u saopštenju.

Kompanija Sina Weibo jedna je od najvećih i najuticajnih platformi u Kini, slična Twitter-u, a promocija na platformi Weibo počela je krajem 2019. godine.

“Cilj kampanje je zainteresovati posjetioce za Slow Adventure iskustva u Crnoj Gori, a usmjerena je na one koji preferiraju autentična putovanja u prirodi”, navodi se u saopštenju.

Samo je 20 zemalja iz cijelog svijeta dobilo priliku za ovim vidom promocije u kojoj su se, pored Francuske, Njemačke, Malte i Finske našli Crna Gora i Srbija, a vrijednost pojedinačne objave po destinaciji iznosi oko 250 hiljada EUR.

Još jedan u nizu promotivnih događaja gdje je predstavljen projekat Wild Soul of Europe, bio je offline događaj koji je održan 23. januara u predstavništvu kompanije, tačnije internet platforme Qyer.

Qyer je prva kompanija koja se bavi promocijom putovanja i životnog stila, sa ciljem da ohrabri i pomogne kineskim FIT turistima da otkriju svijet kroz sopstveno iskustvo.

Tino Liang, jedan od najuticajnijih pisaca na ovoj mreži, boravio je u Crnoj Gori i Srbiji i istakao da se samo u ovim zemljama može polako uživati u prirodi, razgovarati sa lokalnim stanovništvom, uživati u autentičnoj hrani i osjetiti Wild Soul of Europe.

Više informacija o aktuelnoj kampanji u Kini dostupno je na zvaničnom veb sajtu NTO, www.montenegro.travel.

Najčitanije