fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNaredne sedmice Dan otvorenih vrata i Sajam sezonskog zapošljavanja

Naredne sedmice Dan otvorenih vrata i Sajam sezonskog zapošljavanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Karijerni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG i ove godine organizuje 23. marta Dan otvorenih vrata i Sajam sezonskog zapošljavanja – Sumer job 2022.

Dan otvorenih vrata, koji se održava u Sportsko-kulturnom centru UCG, će trajati do 17 sati, dok će Summer Job biti otvoren do 16 sati i imaće svoj nastavak i sljedećeg dana, 24. marta, u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, od deset do 14 sati.

“Dan otvorenih vrata namijenjen je svim maturantima koji žele da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na Univerzitetu Crne Gore i dobiju sve potrebne informacije koje će im olakšati izbor fakulteta, odnosno studijskog programa”, navodi se u saopštenju UCG-a.

Budući studenti će, kako se dodaje, imati priliku da se bliže upoznaju i sa studentskim životom, sportskim i kulturnim aktivnostima, studentskim organizacijama, uslovima smještaja kao i sa programima mobilnosti koji im omogućavaju da provedu dio studija na nekom od evropskih univerziteta.

“U toku je priprema svih aktivnosti neophodnih za uspješnu realizaciju događaja. Organizovane su posjete svim srednjim školama u Crnoj Gori kako bi maturanti na neposredan način bili upoznati sa događajem gdje će otkloniti nedoumice u vezi sa njihovim daljim obrazovnim putem”, dodaje se u saopštenju.

Sa druge strane, Summer job ove godine je prilika za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu sezonsko zaposlenje.

“Na jednom mjestu studentima i maturantima predstaviće se preko 40 uglednih poslodavaca iz cijele Crne Gore. U ponudi je oko hiljadu otvorenih pozicija u raznim hotelima, restoranima, turističkim agencijama i drugim kompanijama”, navodi se u saopštenju.

Na štandovima koji će se nalaziti na Sajmu, svi posjetioci biće u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca i informišu o svim ostalim detaljima. Za sve mlade ljude to je prava prilika da se predstave u najboljem svijetlu i odaberu posao koji im odgovara.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Filip Adzic, Katrin de Bol

Adžić: Zahvalni na podršci EUROPOL-a

Podgorica, (MINA) – Crna Gora nastavlja da razvija partnerstvo sa svim bezbjednosnim organizacijama i...