fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNajpovoljnija ponuda podgoričke kompanije Inženjering put

Najpovoljnija ponuda podgoričke kompanije Inženjering put

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ponuda podgoričke kompanije Inženjering put proglašena je za najpovoljniju na oglasu za dodjelu ugovora o koncesiji za geološka istraživanja i eksploataciju nemetalične mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena na lokalitetu Milošev krš u Prijestonici Cetinje.

Odluku o izboru najpovoljnije ponude donijelo je Ministarstvo kapitalnih investicija na osnovu Zakona o koncesijama i rang liste koju je 12. aprila utvrdila Tenderska komisija.

Koncesioni akt o nemetaličnoj mineralnoj sirovini tehničko-građevinskog kamena na tom lokalitetu Vlada je usvojila na sjednici 10. februara.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imalo je domaće ili strano preduzeće ili drugo pravno lice, preduzetnik ili pojedinac, kao i konzorcijum ili neki drugi oblik poslovnog povezivanja, koji ispunjavaju uslove u skladu sa Zakonom o koncesijama.

Ponuđači su prethodno morali prethodno otkupiti tendersku dokumentaciju.

Ponuđeni procentualni iznos za obračun koncesione naknade i ponuđeni obim godišnje rudarske proizvodnje bodovao se sa po 30 poena, reference ponuđača sa 15, prosječni bruto prihod i profit u posljednje tri godine sa po deset i kvalitet poslovnog plana i efekti na zapošljavanje i ekonomski razvoj sa pet bodova.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 19 saobraćajnih nezgoda


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 19 saobraćajnih...