fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNajavljuju ljetnju sezonu prepunu dešavanja

Najavljuju ljetnju sezonu prepunu dešavanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U rizortu Portonovi jun će biti zanimljiv i prepun dešavanja, dok će ljetnja sezona biti obilježena najviše koncertima.

Direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić, kazala je da će jun biti jako zanimljiv u Portonovom i da se nadaju lijepim vremenskim uslovima, jer od 9. do 11. kreću sa četvrtom regatom Bokeška ostrva, koja je sada već tradicionalna i naslanja se na internacionalnu regatu iz maja.

“Pored same regate, imaćemo izložbu čuvene slikare iz Crne Gore Sonje Đuranović, od 16. juna u galeriji Pizana. Takođe, kraj mjeseca smo rezervisali za najmlađe, pa ćemo organizovati i druge Dječije Portonovi igre”, rekla je Husić agenciji Mina-business.

Ona je navela da je maj u rizortu bio jako uspješan, ne samo zbog aktivnosti koje su realizovali, već i zbog gostiju koje su privukli, kako kroz internacionalnu regatu koju su i ove godine organizovali sa partnerima iz Italije, tako i zbog izložbe WonderCon koja je prva toga tipa organizovana, ne samo u Crnoj Gori, već i u regionu.

“Posebno nam je drago što smo početak juna iskoristili za vraćanje tri na tri košarkaškog turnira u Portonovi nakon 2019. godine, kada smo organizovali prvi turnir ovoga tipa”, navela je Husić.

Ona je najavila i da će ljetnja sezona biti obilježena najviše koncertima.

“Najavili smo već i vrlo se radujemo da ugostimo Simfonijski orkestar i tribute bendove grupe Abba i Queen, ali i poznati sastav koji dolazi iz Španije, Barcelona Gypsy Balkan Orchestra”, kazala je Husić.

Pored toga, niz različitih koncerata će biti organizovan tokom jula i avgusta, uz izložbe, igre za djecu koje će biti organizovane redovno svakog mjeseca i neke druge aktivnosti koje rade zajedno sa partnerima i restoranima koji se nalaze u Portonovom.

“Ovu godinu koristimo i da proširimo ponudu kada je Portonovi u pitanju, prije svega kada je riječ o restoranima, pa imamo i nove kuhinje koje su došle u Portonovi, a vrlo brzo nas očekuje i otvaranje jednog velikog brenda, odnosno radnje, koja donosi internacionalne brendove u Crnu Goru koji do sada nijesu bili tu”, zaključila je Husić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...