fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMinistarstvo prepoznaje vrijednost i značaj nagrade AMM-a Najmenadžerima

Ministarstvo prepoznaje vrijednost i značaj nagrade AMM-a Najmenadžerima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Neophodno je aktivno učešće svih društvenih aktera kako bi se na što bolji način odgovorilo izazovima i sačuvao životni standard građana Crne Gore, saopšteno je na sastanku ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića i predstavnika Asocijacije menadžera.

Milatović se sastao sa predsjednikom AMM-a Budimirom Raičkovićem i izvršnom direktoricom Anđelom Radosavović.

Milatović je pohvalio saradnju između Ministarstva i AMM-a u proteklom periodu ocijenivši je veoma kvalitetnom i zasnovanom na partnerskim osnovama.

”Asocijacija menadžera djeluje proaktivno i daje nemjerljiv značaj i u radu Savjeta za konkurentnost koji predstavlja najefikasniju platformu za privatno-javni dijalog. Smatram veoma važnim što i na ovaj način sinergijski djelujemo i doprinosimo većoj konkurentnosti ekonomije i bržem privrednom rastu zemlje”, kazao je Milatović.

Raičković je rekao da Platforma ekonomskog oporavka od ove do 2026. godine, koju je kreiralo Ministarstvo ekonomskog razvoja predstavlja izuzetno dobar dokument sa konkretnim mjerama za nastavak snažnog oporavka i dalji razvoj ekonomije – i čini dobru osnovu za buduće ekonomske reforme.

Jedna od tema sastanka bila je i godišnja nagrada za Naj menadžere i preduzetnike koju dodjeljuje Asocijacija menadžera CG.

Milatović jasno je iskazao stav da ova prestižna nagrada AMM-a predstavlja nacionalni brend, zbog čega je Vlada – Ministarstvo ekonomskog razvoja sada već šesti put zaredom sa zadovoljstvom njen pokrovitelj.

“Ova strukovna nagrada zaslužuje posebnu pažnju i podršku jer promoviše rezultate, izvrsnost kao i liderska, menadžerska i preduzetnička znanja, vještine i dostignuća. U tom smislu Vlada odnosno Ministarstvo ekonomskog razvoja priznaje i prepoznaje ovu nagradu”, naveo je Milatović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...