fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMamula Island naredne sedmice predstavlja radna mjesta

Mamula Island naredne sedmice predstavlja radna mjesta

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Dani otvorenih vrata Mamula Island, tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja, biće 9. i 10. februara organizovani u Nikšiću i Herceg Novom.

U Nikšiću zainteresovani kandidati mogu u hotelu Onogošt razgovarati sa predstavnicima Mamula Islanda 9. februara od deset do 18 sati, dok će u Herceg Novom radne pozicije biti predstavljene 10. februara u Gradskoj kafani.

Iz Mamula Islanda su saopštili da će tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi tog tima.

HR direktor Mamula Islanda, Bojana Filipović, kazala je da oni traže kandidate različitih profila i pozivaju sve zainteresovane da dođu i lično se informišu o mogućnostima angažmana, da saznaju više detalja o konceptu hotela i shvate njihovu viziju.

„Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, rekla je Filipović.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektorima hrana i piće, na radnim mjestima kuvara i pomoćnih radnika, u sektorima održavanja potrebne su sobarice i radnici u vešeraju, a otvorene su i pozicije za radnike na prijemu robe i spasioce-dokere. Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika.

Budući zaposleni Mamule Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i da grade karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja.

U susret otvaranju hotela u punom kapacitetu na proljeće, u toku je završna faza stvaranja rafiniranog hotela-ostrva koji je restauriran i preuređen kako bi unio novi život na ostrvo Lastavica i u tvrđavu Mamula, jedinstveno obilježje Bokokotorskog zaliva već skoro dva vijeka.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...