fbpx
NaslovnicaMINA BusinessLjetnja sezona prevazišla očekivanja

Ljetnja sezona prevazišla očekivanja

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, ocijenio je da je ovogodišnja ljetnja turistička sezona prevazišla njihova očekivanja, te da će, sudeći po najavama, i postsezona biti dobra.

On je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG rekao da s obzirom na okolnosti, kovid i rat u Ukrajini, ne mogu biti nezadovoljni ovogodišnjom ljetnjom turističkom sezonom.

Katić je kazao da je sezona dobra i kvalitetna, uprkos komentarima na početak jula koji je, kako je rekao, uvijek problematičan, prenosi portal RTCG.

“Generalno, u razgovoru sa hotelijerima i ugostiteljima, do 31. oktobra su im najave dobre. Ako se sve to bude i desilo, očekujem uspješnu postsezonu, pa ćemo u novembru podvući crtu”, rekao je Katić, navodeći da je sezona bolja nego što su očekivali.

Problema, kako je rekao, uvijek imaju kada su u pitanju saobraćajne gužve, poručivši da se mora ući u rješavanje pitanja obilaznica, ne samo oko Herceg Novog, već cijelog primorja.

Govoreći o problemu s bolnicom Meljine, on je rekao da bi trebalo sjesti i dogovoriti kako tu zdravstvenu ustanovu vratiti u državno vlasništvo, da bi ona ponovo bila Opšta bolnica.

“Herceg Novi bez bolnice Meljine ne može da funkcioniše, ne može Institut u Igalu bez nje da funkcioniše”, kazao je Katić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije