fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKrivokapić: Vrijeme je da Ulcinj krene ka strateški zacrtanim ciljevima

Krivokapić: Vrijeme je da Ulcinj krene ka strateški zacrtanim ciljevima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vrijeme je da Ulcinj odlučnim korakom krene ka strateški zacrtanim ciljevima, koji su u skladu sa održivim, zelenim projektima, kako bi što prije kapitalizovala prirodna bogatstva koja posjeduje, ocijenio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, u čestitki povodom Dana opštine Ulcinj, kazao da je potrebno sačuvali resurse tog mediteranskog bisera za generacije koje će tek doći.

“Prva subota aprila tekuće godine, za vrijedne žitelje Ulcinja ne znači samo kraj berbe maslina, odlazak pomoraca na more i početak ljetnje turističke sezone, već i novi, četvorogodišnji ciklus lokalne samouprave koja je dužna da ispuni ambiciozna očekivanja svih građana naše najjužnije opštine”, naveo je Krivokapić.

On je kazao da je nastupajuća turistička sezona, za koju se sa pravom nada da neće biti, kao prethodne dvije, u tolikoj mjeri opterećena pandemijskim izazovima, nova šansa za lokalne proizvođače i turističke poslenike da ojačaju budžet Opštine.

“Na taj način bi novim, infrastrukturnim ulaganjima i uz podršku države i domaćih i stranih investitora, Ulcinj uistinu postao jedan od gradova predvodnika ekonomske obnove Crne Gore”, smatra Krivokapić.

Vlada i Skupština su, kako je ocijenio, svojim odnosom prema prirodnom blagu Solane i Valdanosa pokazale visoku odgovornost prema državnim resursima Ulcinja, ali i prema svim građanima Ulcinja i Crne Gore.

“Uz želju da sve započeto uspješno završimo i otvorimo nova gradilišta i poglavlja u razvoju Ulcinja, još jednom vam čestitam Dan Opštine”, navodi se u čestitki Krivokapića.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije