fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKnjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne...

Knjaz Miloš i Pepsi od sada zajedno na tržištu Srbije i Crne Gore

Beograd, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Knjaz Miloš postala je zvanični proizvođač i distributer Pepsi brendova bezalkoholnih gaziranih napitaka za tržišta Crne Gore i Srbije.

„Globalne brendove Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Mirinda, Evervess i Ivi od sada na police trgovina i pred potrošače donosi tim Knjaz Miloša, zajedno sa već dobro poznatim vodećim regionalnim brendovima kompanije – Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, ReMix Knjaz, Tube, Golf i Gusto“, navodi se u saopštenju komanije.

Novi poslovni potez, kako su objasnili, omogućiće dodatni rast kompanije, koja u proteklih nekoliko godina bilježi kontinuiran progres i inovativnim poslovanjem razvija regionalno tržište bezalkoholnih napitaka.

Generalni direktor kompanije Knjaz Miloš, Miloš Stojisavljević, kazao je da je ovo velika prekretnica za kompaniju Knjaz Miloš, jer njen portfolio postaje sveobuhvatan i snažan spoj vodećih regionalnih i svjetski poznatih napitaka.

„Naša misija je da nastavimo da pišemo bogatu istoriju Knjaz Miloša, a ovaj strateški iskorak upravo nam to omogućuje, da na temeljima tradicije gradimo kompaniju za budućnost – podsticajno mjesto za rad, gdje tim stalno raste i napreduje, radeći sa kultnim proizvodima i ostavljajući pečat na tržištu”, rekao je Stojisavljević.

Generalni direktor Mattoni 1873 grupe, Alesandro Paskvale, saopštio je da Mattoni 1873, kao najveći proizvođač i distributer bezalkoholnih napitaka u centralnoj Evropi, nastavlja svoje investicije u Srbiji i Crnoj Gori.

„Srećan što je Knjaz Miloš deo naše velike porodice i siguran sam da će lokalni tim, na tržištima gdje ima dokazanu ekspertizu, Pepsi brendove potrošačima i partnerima predstaviti na nov i impresivan način, čineći da obim našeg poslovanja u ovom dijelu Evrope kontinuirano raste“, dodao je Paskvale.

Glavni izvršni direktor franšiznog poslovanja za tržište Evrope u kompaniji PepsiCo, Kristof Gije, naveo je da je izgradnja jakih odnosa sa potrošačima, saradnicima i cjelokupnom zajednicom u kojoj posluju, ključ održivog uspjeha na tržištu.

„Ovo partnerstvo će nam pomoći da postignemo upravo to – da nastavimo da inspirišemo kroz naše brendove i nudimo proizvode najboljeg kvaliteta potrošačima. Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da rastemo zajedno“, rekao je Gije.

Uz najnoviji dodatak portfoliju, očekuje se da će Knjaz Miloš, sa više od hiljadu zaposlenih, prodavati blizu pola milijarde jedinica pića, sa prometom većim od 150 miliona EUR godišnje.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije