fbpx
NaslovnicaMINA BusinessJavni poziv za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede otvoren do 1. novembra

Javni poziv za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede otvoren do 1. novembra

Budva, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za privredu Opštine Budva je, na osnovu odluke o podsticajima i investiranju u razvoj poljoprivrede i plana podsticajnih mjera u poljoprivredi za ovu godinu, objavio javni poziv za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede, koji je otvoren do 1. novembra.

Predmet javnog poziva su promocija poljoprivrede i poljoprivrednih proizvoda, podrška razvoju ruralnog turizma, proizvodnji voćnih zasada, proizvodnji i razvoju maslinarstva, vinogradarstva i vinarstva, kao i povrtarskoj i cvjećarskoj proizvodnji.

Poziv obuhvata i podršku razvoju pčelarstva, organskoj proizvodnji, podizanju zasada ljekovitog bilja, stočarskoj proizvodnji, aktivnostima za vodosnabdijevanje, razvoju ribarstva i marikulture i unapređenju lovstva.

Kako navode u saopštenju, javni poziv je otvoren 18. maja i traje do 1. novembra tekuće godine, odnosno do utroška sredstava opredjeljenih za realizaciju podsticaja.

“Obavještavamo sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače da se sa sadržajem javnog poziva mogu upoznati na zvaničnom web site-u Opštine Budva www.budva.me ili na oglasnoj tabli Opštine Budva”, navodi se u pozivu.

Obrazac zahtjeva za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede može se podići na šalteru Građanskog biroa Opštine ili preuzeti sa web site-a Opštine Budva www.budva.me.

Popunjen zahtjev sa pratećom dokumentacijom dostavlja se na adresu Sekretarijata za privredu zahtjev po javnom pozivu za dodjelu podsticaja u razvoj poljoprivrede za ovu godinu Trg Sunca 3, 85310 Budva.

“Sve neophodne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti kod ovlašćenih službenika u Sekretarijatu za privredu-Sektor za poljoprivredu, kancelarija br. 83.”, navodi se u saopštenju Sekretarijata za privredu Opštine Budva.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije