fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIzdavaoci privatnog smještaja da dostave dokumentaciju za katalog

Izdavaoci privatnog smještaja da dostave dokumentaciju za katalog

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budve (TOB) pozvala je sve izdavaoce privatnog smještaja na teritoriji te opštine da do 18. decembra, ukoliko to već nijesu uradili, dostave potrebnu dokumentaciju kako bi njihovi smještajni kapaciteti bili uvršteni u katalog.

Iz TOB-a su objasnili da potrebna dokumentacija podrazumijeva formular, koji se nalazi na sajtu www.budva.travel u dijelu “dokumenti”, kao i kopiju rješenja o izdavanju.

„Dokumentacija se može dostaviti putem mejla [email protected] ili dolaskom u kancelarije TOB-a“, navodi se u saopštenju.

Na sajtu TOB-a je objavljen i link kako bi oni, koji su već dostavljali dokumentaciju, mogli da provjere da li su njihovi kapaciteti adekvatno predstavljeni u posljednjem izdanju kataloga.

Direktorica TOB-a, Maja Liješević, kazala je da je zajednički cilj svih koji se bave turizmom u Budvi da objedine i na kvalitetan način predstave budvansku turističku ponudu, posebno kada su u pitanju smještajni kapaciteti kojima se Budva ponosi.

„Katalozi hotelskog i privatnog smještaja koje je TOB uradila upravo i objednjuju sve te informacije, a sada je došlo vrijeme da ih ažuriramo. Stoga još jednom pozivamo naše sugrađane, vlasnike privatnog smještaja, da iskoriste priliku i svoje kapacitete predstave u ovom katalogu koji će biti dostupan online na našem sajtu, kao i u štampanom izdanju”, navela je Liješević.

Najčitanije