fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIskoristiti potencijal resursa Andrijevice

Iskoristiti potencijal resursa Andrijevice

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Andrijevica obiluje velikim prirodnim ljepotama i resursima, i taj potencijal mora biti iskorišćen na odgovoran i održiv način sa ciljem omogućavanja boljeg i kvalitetnijeg životnog standarda građana Andrijevice, a time i Crne Gore, saopštila je predsjednica Skupštine, Danijela Đurović.

Ona je danas čestitala Dan opštine Andrijevica predsjedniku Opštine Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

Đurović je, kako je saopšteno iz Skupštine, kazala da su značajan šumski fond i mineralne sirovine izvanredni preduslovi za snažan razvoj Andrijevice i cijelog sjevernog regiona.

“Samo odgovornim pristupom možemo stvoriti nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj ovog grada, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u Andrijevici“, rekla je Đurović.

Ona je uputila srdačne čestitke povodom 17. jula – Dana opštine Andrijevica, datuma koji je ostao upisan u istoriji kao dan kada su žitelji ovog kraja dali nemjerljiv doprinos idealima antifašizma, koji današnje generacije sa ponosom obilježavaju i čuvaju od zaborava.

“Opšte je poznato da je crnogorski narod uvijek njegovao slobodarske vrijednosti, a da je stanovništvo ovog kraja u ključnim borbama za oslobođenje imalo veliku ulogu”, navela je Đurović.

Ona smatra da kada se obilježavaju tako značajni datumi, u obavezi smo da čuvamo sjećanja na sve one koji su dali živote za našu zajedničku slobodu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije