fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFlota Air Montenegra dobija pojačanje

Flota Air Montenegra dobija pojačanje

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Air Montenegro će početi sa letovima u junu sa dva aviona, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

“Kako bi kompanija spremno dočekala planirani saobraćaj i obiman red letenja, te osigurala svojim putnicima pouzdanost operacija, obezbjedila je dodatni kapacitet u svojoj floti”, navodi se u saopštenju.

Pored pripadajućeg aviona registarske oznake 4O-AOA, drugi avion koji se pridružuje floti je avion iznajmljen od njemačke kompanije German Airways.

“Radi se o tipu aviona Embraer 190, kapaciteta 100 sjedišta, koji će opslužiti letačke operacije Air Montenegra dok drugi pripadajući avion registarske oznake 4O-AOB ne uđe u saobraćaj”, objasnili su iz kompanije.

Iz menadžmenta su kazali da su posvećeni putnicima i da radu pristupaju jako detaljno i odgovorno.

“Uvođenje dodatnog aviona je primjer dobre prakse u vazduhoplovstvu da odmah na početku imamo dodatnu sigurnu podršku dok naša flota ne bude kompletirana. Najam aviona je u sklopu našeg planiranog budžeta i odgovara na trenutno interesovanje tržista i planirani red letenja u redovnom i charter saobraćaju”, poručili su iz menadžmenta kompanije.

Najčitanije