fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurović: Odlična posjećenost skijališta

Đurović: Odlična posjećenost skijališta

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odluka da se za sedmicu produži zimski raspust pokazala se kao ispravna, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović i dodao da skijališta bilježe odličnu posjećenost i da je interesovanje ogromno.

„U tom periodu je, zaključno sa srijedom, prodato 4,75 hiljada ski pasova. Ogromna je gužva na skijalištima. U srijedu je bio rekordni dan od nastanka skijališta i prodato je 1,66 hiljada ski pasova“, rekao je Đurović na sjednici Vlade.

On je naveo da je srećan što mnogi građani korsite priliku da posjete skijališta.

„Veliko je interesovanje i iz drugih regija. Već se taj dobar glas o Kolašinu i kvalitetnim stazama i dobrom skijalištu proširio. Vjerujem da će to biti i te kako jedna nova razvojna mogućnost za Crnu Goru“, kazao je Đurović.

On se zahvalio Ministarstvu prosvjete i dodao da je siguran da će u tom resoru naći model kako da na jedan kvalitetan način nadoknade ove, uslovno rečeno, izgubljene dane.

Kako je naveo, u narednom periodu treba razmišljati i o rasporedu raspusta, odnosno njihovom usklađivanju sa potrebama privrede.

„Snijega ima, biće ga, i mislim da za sav onaj pesimizam u prethodnom periodu sada nema mjesta. Čeka nas sigurno i uspješan februar i mart, a koliko ima snijega, možda ćemo se i u aprilu moći skijati“, zaključio je Đurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije