fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeĐukanović: Dobrodošle ozbiljne kompanije za razvoj šoping centara

Đukanović: Dobrodošle ozbiljne kompanije za razvoj šoping centara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora se profilisala kao turistička destinacija, ali joj nedostaje sadržaja koji prate razvoj hotela i hotelijerstva, saopštio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović i dodao da su u tom smislu dobrodošle ozbiljne kompanije za razvoj šoping centara.

On se danas primio vlasnika kompanije Big shopping i AFI properties, Eitana Bar Zeva, povodom večerašnjeg zvaničnog predstavljanja te kompanije i njenog ulaska na crnogorsko tržište.

„Vjerujem da ovaj dio biznisa možemo da razvijemo sa vama i na taj način brže i bolje da ostvarimo planirane ciljeve“, ocijenio je Đukanović.

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegove Službe za informisanje, izrazio zadovoljstvo današnjom posjetom i čestitao na uspješnoj promociji početka poslovanja ove kompanije u Crnoj Gori.

On je kazao da do sada nijesmo imali tako ozbiljnog partnera u oblasti velikih šoping centara i izrazio očekivanje da je ovaj projekat velika šansa za unaprijeđenje međusobne saradnje.

Zev je kazao da je Crna Gora dijamant sa izvanrednim prirodnim i poslovnim potencijalima.

On je naglasio da mu je izuzetno drago što je kompanija Big shopping proširila svoje poslovanje u ovom regionu i na Crnu Goru, ocjenjujući da je preuzimanje Delta City i Capital Plaze veoma dobar poslovni poduhvat.

Zev je dodao da se sa ovim projektom ne završava proces poslovanja u Crnoj Gori, naprotiv, da već sada sagledavaju razne projekte za proširenje poslovanja na crnogorskom primorju, u Glavnom gradu i još nekim crnogorskim gradovima.

On je upoznao Đukanovića da je Big shopping kompanija jedna od 35 najvećih kompanija u Izraelu, a zajedno sa AFI properties-om među deset vodećih izraelskih kompanija.

Sastanku je prisustvovao počasni konzul Crne Gore u Izraelu Nimrod Rinot koji je pozdravio početak novog projekta kao dijela snaženja ekonomskog partnerstva dvije države, čemu je veoma posvećen sa svoje pozicije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije