fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDaily Sabah objavio reportažu o Budvi

Daily Sabah objavio reportažu o Budvi

Budva, (MINA-BUSINESS) – Popularni turski portal, Daily Sabah, objavio je živopisnu reportažu o Budvi, nazivajući je biserom Jadrana, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva (TOB).

U reportaži se detaljno opisuje njena istorija i kultura, kao i neke od najznačajnijih turističkih atrakcija: ostrvo Sveti Nikola, plaže Jaz, Lučice, Mogren i Slovensku plažu, poluostrvo Sveti Stefan i Stari grad.

Turska novinarka, Ozge Sengelen, koja obilazi različite turističke destinacije i piše o njima, počela je svoju priču o Budvi lijepim, emotivnim riječima.

„Evo izreke koju uvijek koristim o gradovima koje posjećujem – kada bih rekla da volim svaki grad koji posjetim, učinila bih nepravdu gradovima u kojima se zaista osjećam kao kod kuće. Budva je jedan od tih gradova“, rekla je Sengelen.

Članak je dostupan na linku https://www.dailysabah.com/life/travel/mountains-on-your-back-sea-at-your-feet-budva-pearl-of-adriatic

Portal Daily Sabah je u vlasništvu jedne od najvećih medijskih kuća u Turskoj – Turkuvaz Media Group, sa brojem mjesečnih pregleda od preko dva miliona.

Turska je u prvih deset zemalja po broju dolazaka gostiju sa ovog tržišta i ostvarenih noćenja na budvanskoj rivijeri, a taj broj se iz godine u godine povećava.

Iz TOB-a su rekli da ovakvi tekstovi izuzetno doprinose pozitivnom imidžu Budve u ovoj zemlji, a direktni letovi na relaciji Istanbul-Podgorica tokom cijele godine omogućavaju brz dolazak svima onima koji žele da posjete „biser Jadrana“.

“Da je Budva globalno prepoznata turistička destinacija, koja svojim atributima očarava ljude iz svih krajeva svijeta, pored velikog broja dolazaka i najraznovrsnije strukture gostiju, potvrđuju mnogobrojne afirmativne reportaže, objavljeni tekstovi i novinski članski nekih od najpoznatijih svjetskih medija”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije