fbpx
NaslovnicaMINA BusinessČvrsto posvećeni ambicioznim ciljevima modernizacije Kolašina

Čvrsto posvećeni ambicioznim ciljevima modernizacije Kolašina

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Investicioni zamajac na državnom nivou i strateška institucionalna podrška uz unaprijeđeni rad lokalne uprave Kolašina, ukazuju na čvrstu posvećenost ambicioznim ciljevima modernizacije i povećanja standarda njegovih građana u sklopu daljeg ravnomjernog razvoja države, ocijenio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

On je, čestitajući lokalnom rukovodstvu i svim građanima Kolašina Dan te opštine koji se obilježava sjutra, kazao da Kolašin, kao jedan od najvažnijih turističkih centara na sjeveru Crne Gore, pokazuje istrajnost u infrastrukturnom i cjelokupnom ekonomskom razvoju.

„Kolašinci su kroz istoriju nebrojeno puta dokazali hrabrost, mudrost i izdržljivost, što se potvrdilo i u najnovijem zdravstveno-ekonomskom izazovu koji je posebno pogodio oblast turizma“, naveo je Brajović u čestitki.

Država je, kako je rekao, i na tom planu još jednom pokazala viziju i brigu za svoje građane i njihovu egzistenciju, što ga dodatno uvjerava u brzi oporavak ekonomije na nacionalnom nivou, kao i napredak vrijednih stanovnika Kolašina.

„Kolašin, kao i cijela Crna Gora biće sve bolje mjesto za život, a njihov napredak naš zajednički uspjeh i zadovoljstvo! Uz zahvalnost svima koji su doprinijeli razvoju Kolašina, građanima upućujem najljepše želje i čestitam Dan opštine“, zaključio je Brajović.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...