fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrnogorski Telekom ima najzadovoljnije korisnike

Crnogorski Telekom ima najzadovoljnije korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom završio je novembar kao lider na veoma konkurentnom tržištu telekomunikacija kada je riječ o zadovoljstvu korisnika, pokazalo je istraživanje koje u toj kompaniji realizuju po metodologiji razvijenoj u Deutsche Telekom Grupi.

Korisnici su, kako je saopšteno, posebno istakli performanse mreže Telekoma, pouzdanost i stabilnost fiksnih servisa, brzinu mobilnog interneta i novu ponudu mobilnih servisa i uređaja.

Direktor Sektora za razvoj servisa i digitalnu transformaciju u Telekomu, Dušan Banović, rekao je da je kompanija završila prethodni mjesec kao prva na tržištu po zadovoljstvu korisnika mobilnim i fiksnim uslugama i performansama mreže.

„Biti lider po korisničkom zadovoljstvu znači biti lider po kvalitetu usluga, jer je to korisnicima najvažnije“, poručio je Banović.

U Telekomu su, kako je dodao, cijelu godinu posvetili unapređivanju korisničkog iskustva, osvježavanju ponude novim i kvalitetnim proizvodima i uređajima, i fokusiranju na brzinu i kvalitet odgovora na zahtjeve korisnika.

Povjerenje korisnika su osvojili nizom inicijativa predstavljenim kroz program pod nazivom U dobrim rukama, koji su realizovali tokom godine. Međutim, promotivne aktivnosti poput besplatnih gigabajta, poklon kupona za nove uređaje, i nagradnih igara, samo su dio aktivnosti koje, kako su naveli, realizuju da bi unaprijedili korisničko iskustvo, i to onaj dio aktivnosti koji javnost vidi.

„Iza kulisa radimo još mnogo toga. Glas naših korisnika nova je platforma za mjerenje korisničkog iskustva, sa čijim smo korišćenjem počeli ove godine. Kroz nju prikupljamo mišljenja i reakcije korisnika koji su kontaktirali sa nama, i njihovi odgovori su dostupni na svim nivoima u organizaciji“, saopštio je Banović.

On je dodao da se na taj način brže reaguje na povratne informacije, kako negativne, tako i pozitivne, i dobija direktan feedback kada je riječ o akcijama i servisima koje predstavljaju.

„Krajnji cilj programa je stvaranje najboljeg korisničkog iskustva i povećanje broja promotera naših usluga i servisa“, rekao je Banović.

On je kazao da činjenica da su sami korisnici prepoznali Crnogorski Telekom kao kompaniju koja najbolje vodi računa o njihovima potrebama nije samo priznanje već i obaveza.

„Orjentacija na potrebe i zadovoljstvo korisnika podrazumijeva da u narednoj godini te rezultate unaprijede a povjerenje korisnika dodatno opravdaju“, saopštio je Banović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije