fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora savršena destinacija koja nudi luksuz po povoljnim cijenama

Crna Gora savršena destinacija koja nudi luksuz po povoljnim cijenama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora je, kroz afirmativne članke u nekim od najpopularnijih britanskih medija, prikazana kao savršena destinacija za odmor, koja nudi luksuz po povoljnim cijenama, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Zahvaljujući studijskim posjetama koje je NTO organizovala za ugledne novinare i turističke agente iz Ujedinjenog Kraljevstva, fotografije i tekstovi o Crnoj Gori krase najpoznatije britanske medije – Travel Weekly, Sunday Mirror, Daily Mirror, Daily Express i Daily Star, te pozivaju čitaoce da planiraju svoj odmor na raskošnoj destinaciji, od koje ih dijeli nepuna dva sata leta.

Između ostalog, Crna Gora se našla na naslovnici najuticajnijeg britanskog magazina posvećenog turističkoj industriji Travel Weekly, gdje je menadžer agencije Hays Travel, Luke Nicol, podijelio svoje pozitivno iskustvo boravka u Crnoj Gori.

„Sve je više turista koji traže mjesto za odmor koje je drugačije, ali da ne lete predaleko. Crna Gora je savršena i nudi luksuz po povoljnim cijenama. Turisti nakon pandemije sve više žele da priušte dobar odmor, ugode sebi i ne žele da rizikuju, nego slušaju lična iskustva i preporuke onih koji su posjetili destinacije“, rekao je Nicol.

Osim ove, reportaže o Crnoj Gori su objavljene i u čuvenim dnevnim novinama Sunday Mirror, Daily Mirror, Daily Express i Daily Star, privlačeći pažnju čitalaca širom Velike Britanije i Irske.

Novinarka Natasha Wynarczyk u svojim reportažama The Full Monte, otkriva da je Crna Gora mala, ali savršeno pozicionirana zemlja, koja ima mnogo da ponudi.

“Pošto je Crna Gora relativno mala zemlja, možete otići na skijanje na planine, a zatim preći pola zemlje i plivati ili voziti kajak u Jadranu. Sve je to moguće u toku jednog dana”, poručila je Wynarczyk.

Ona je, uz zanimiljive fotografije, pozvala sve ljubitelje prirode da otkriju Crnu Goru i ne propuste priliku da dožive jedinstvena i autentična iskustva u srcu Evrope.

“Crna Gora ima mnogo da ponudi za sve vrste putnika i za svačiji ukus. Od svojih raskošnih pejzaža do sjajne hrane, ova balkanska ljepotica je dokaz da najbolje stvari dolaze u malim pakovanjima”, navela je Wynarczyk.

Navedeni mediji su sa ukupnim dosegom od preko 720 hiljada čitalaca postavili Crnu Goru u središte pažnje britanske javnosti tokom januara i doprinijeli unapređenju imidža destinacije na tržištu Velike Britanije.

„Tokom narednih mjeseci, kao rezultat studijskih posjeta, očekuju se članci u medijima Bella Magazine, The Sun, Metro, Sunday Post (izdanje za Škotsku), TTG Luxuary Travel Trade magazine”, kazali su iz NTO.

Uz to, u cilju održavanja pažnje britanske javnosti i skretanja pažnje na destinaciju u periodu kada Britanci najčešće planiraju svoj naredni odmor, intenzivne promotivne aktivnosti NTO se nastavljaju kampanjom u vodećim dnevnim novinama The Guardian i The Evening Standard.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije