fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora prikazana u popularnoj španskoj emisiji

Crna Gora prikazana u popularnoj španskoj emisiji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora privukla je veliku pažnju javnosti putem popularne španske emisije Planeta Calleja, koja se emituje na nacionalnom televizijskom kanalu Cuatro koji broji oko 1,36 miliona gledalaca u večernjem terminu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Snimanje ove emisije realizovano je u sklopu studijske posjete TV ekipe iz Španije koju je podržala NTO, te su tom prilikom iskazali svoje oduševljenje netaknutom prirodom i mnogobrojnim aktivnostima koje Crna Gora nudi, posebno ističući mogućnosti za aktivan turizam.

U epizodi koja se snimala u Crnoj Gori, specijalni gost bio je španski glumac i voditelj, Carlos Sobera, koji ističe da je proživio nezaboravne trenutke tokom boravka u destinaciji.

“Moram priznati da sam imao strah od vožnje brodom, raftinga, vožnje žičarom i jahanja konja. No, ljepote Crne Gore su mi otvorile nove perspektive. Vožnja žičarom od Kotora do Lovćena bila je prava avantura, a posebno me osvojio pogled s vrha na čarobni zaliv i okolne planine”, kazao je Sobero.

Prema njegovim riječima, sjever zemlje je podjednako atraktivan, gdje su se oprobali u brojnim aktivnostima.

“Posjetili smo Durmitor, gdje smo se popeli na Savin kuk i prošetali pored Crnog jezera, upijajući svu prirodnu ljepotu. Rafting na Tari donio nam je dozu adrenalina i smijeha, a posjeta Vražjem jezeru zaokružila je naše nezaboravno iskustvo”, kazao je Sobero.

Već više od deset sezona, emisija Planeta Calleja je značajna za avanturistička putovanja, očaravajući publiku svojim izvanrednim putovanjima i emotivnim intervjuima. Od veličanstvenih vrhova do netaknute prirode, svaka epizoda vodi gledaoce na zanimljiva putovanja.

“Zahvaljujući konceptu emisije, otkrili smo novu zemlju, uživali u avanturi i stvorili nezaboravne uspomene koje će nas pratiti zauvijek. Crna Gora je postala jedna od destinacija koju ćemo pamtiti, a strahovi su se pretvorili u nezaboravne avanture i užitke”, poručio je Sobero.

Planeta Calleja je poznata španska emisija pustolovnog formata Jesúsa Calleja, koji zajedno sa slavnim ličnostima putuje oko svijeta i istražuje ljepote destinacija.

Kao dobitnici prestižnih nagrada, uključujući nagradu Antena de Oro, nagradu za najboljeg TV voditelja i nagradu Iris za najbolju TV produkciju, privlače veliku pažnju javnosti.

„Očekuje se da će predstavljanje Crne Gore doprinijeti boljem pozicioniranju destinacije na tržištu Španije“, zaključili su iz NTO.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije