fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCentre Ville nabolji hotel u Glavnom gradu

Centre Ville nabolji hotel u Glavnom gradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Podgorice (TOP) proglasila je CentreVille Hotel & Experiences za najbolji u Glavnom gradu.

“Hotel je nagrađen za uvođenje visokih standarda, podizanje kvaliteta usluge, te obogaćivanje ukupne turističke ponude Glavnog grada“, saopšteno je iz TOP-a prilikom uručenja nagrade, koja se dodjeljuje u okviru tradicionalne manifestacije pod nazivom Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu u Podgorici 2018.

Hotel, koji pretežno okuplja biznis klijentelu, za dvije godine postojanja ugostio je čak 60 hiljada gostiju iz cijelog svijeta.

Generalna menadžerka hotela, Jelena Ognjenović, kazala je da je inicijalna ideja bila da se gosti u Centre Ville-u osjećaju kao kod kuće.

„Kako bismo takav osjećaj omogućili, pružili smo samo izuzetne ugostiteljske usluge, imajući na umu inovaciju u hotelijerstvu koju sprovodimo u Glavnom gradu. Zahvalni smo TOP-u što je naš trud prepoznala i nagradila nas, te samim tim novogodišnjim praznicima dala posebu notu slavljeničkog duha“, rekla je Ognjenović.

Predstavnici hotela su saopštili da je, nakon proznanja od sajtova kao što su TripAdvisor i Booking.com za preporučeni hotel u Podgorici, te Haute Grandeur internacionalnih nagrada, lokalno priznanje došlo kao logički slijed događaja.

PR i marketing menadžer hotela CentreVille, Milo Radonjić, kazao je da su priznanja i nagrade veoma bitni, jer predstavljaju podlogu za kvalitetnu promociju prevashodno Crne Gore kao destinacije.

„Vješto koristimo priznanja koja dobijamo kako bismo vijest o Crnoj Gori, Podgorici i našem hotelu donijeli do što većeg broja ljudi. Nagrada za najbolji hotel u Podogorici nam je veoma draga i posebna, zato što je došla sa domaćeg terena i što predstavlja priznanje lokalne javnosti“, saopštio je Radonjić.

On je poručio da je to priznanje „vjetar u leđa“ da hotel nastavi da pruža izvrsne usluge i kvalitetni ugođaj.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije